ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 8 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ανήλικοι υπό την απειλή μαχαιριού λήστεψαν κατάστημα ψιλικών

Ανήλικοι υπό την απειλή μαχαιριού λήστεψαν κατάστημα ψιλικών

Αφαίρεσαν 320 ευρώ και καπνικά προϊόντα.

Τρεις ανήλικοι λήστεψαν, υπό την απειλή μαχαιριού, κατάστημα ψιλικών στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αφαίρεσαν 320 ευρώ και καπνικά προϊόντα.

Το περιστατικό συνέβη χθες τα ξημερώματα, με τους δράστες να συλλαμβάνονται λίγη ώρα αργότερα, έπειτα από αστυνομικές αναζητήσεις.

Πρόκειται για δύο 16χρονους κι έναν 18χρονο (δεν έχει ενηλικιωθεί ακόμη), εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για από κοινού ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Μάλιστα, οι δύο πρώτοι, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., είχαν ληστέψει το ίδιο κατάστημα τον περασμένο Ιούνιο, όταν αφαίρεσαν 2100 ευρώ από τα ταμεία και τσιγάρα.

Τροχαίο δυστύχημα στην Κατεχάκη: Ο 56χρονος γιος ήταν ο οδηγός, νεκροί ο 91χρονος πατέρας και η 83χρονη μητέρα του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Τροχαίο δυστύχημα στην Κατεχάκη: Ο 56χρονος γιος ήταν ο οδηγός, νεκροί ο 91χρονος πατέρας και η 83χρονη μητέρα του