Δημοσκόπηση Alco: Στις 11,6 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Τρίτη η Κωνσταντοπούλου, στην έκτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Η Alco πραγματοποίησε νέα μεγάλη δημοσκόπηση και τα στοιχεία έδειξαν ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει πρώτη και με διαφορά, ενώ δίνεται μάχη για τη δεύτερη θέση, ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και Πλεύση Ελευθερίας.
Η έρευνα έγινε το διάστημα 12-16 Μαρτίου με συμμετοχή 1.000 πολιτών.
Τα στοιχεία για την πρόθεση ψήφου δείχνουν πρώτη τη Ν.Δ. με 23,3%, στη δεύτερη θέση είναι το ΠΑΣΟΚ με 11,7% και στην τρίτη η Πλεύση Ελευθερίας με 10,3%, η οποία ήταν δεύτερη σε άλλη δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε πρόσφατα.
Έπειτα, ο ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνει την έκτη θέση με ποσοστό 6,8%, ενώ η είσοδος στη Βουλή φέρεται να απομακρύνεται σημαντικά για το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς το Κίνημα Δημοκρατίας υποχώρησε στο 1,8%.
Αναλυτικά, η πρόθεση ψήφου επί των έγκυρων:
Νέα Δημοκρατία: 23,3%
ΠΑΣΟΚ: 11,7%
Πλεύση Ελευθερίας: 10,3%
Ελληνική Λύση: 8,2%
ΚΚΕ: 7,8%
ΣΥΡΙΖΑ: 6,8%
Φωνή Λογικής: 3,3%
Νίκη: 2,7%
ΜέΡΑ25: 2,7%
Νέα Αριστερά: 1,1%
Κίνημα Δημοκρατίας: 1,8%
Άλλο κόμμα: 4,2%
Αναποφάσιστοι: 16,1%
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις