Δούκας: «Να δώσουμε το παρών στη συγκέντρωση για την τραγωδία των Τεμπών»

«Όλοι μας την Παρασκευή θα δώσουμε το παρών στη συγκέντρωση» δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο
«Πρόσκληση ειρηνικής συμμετοχής» στη συγκέντρωση της Παρασκευής για την τραγωδία των Τεμπών, απηύθυνε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, κατά την τοποθέτησή του στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο.
«Απευθύνουμε πρόσκληση ειρηνικής συμμετοχής. Όλοι μας την Παρασκευή θα δώσουμε το παρών στη συγκέντρωση για την τραγωδία των Τεμπών, με αίτημα την απόδοση δικαιοσύνης. Για να μην συμβεί ποτέ ξανά», είπε συγκεκριμένα και αμέσως μετά τόνισε:
«Μας προκαλεί λύπη και απορία το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Κυρίζογλου, αρνείται να διευκολύνει τους εργαζόμενους. Μάλιστα με ‘φωτογράφισε’, γιατί τολμήσαμε να δώσουμε τη δυνατότητα πρόωρης αναχώρησης στους δημοτικούς υπαλλήλους, για να διευκολύνουμε όσους θέλουν να συμμετάσχουν ειρηνικά σε μια συγκέντρωση, στην επέτειο μίας εθνικής τραγωδίας, συμπαραστεκόμενοι στους γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους και ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη».
Στο τέλος, αναφέρθηκε και στο μνημείο που δημιούργησε ο δήμος Αθηναίων, λέγοντας και καταγράφει το ΑΠΕ: «Το Σάββατο, στις 12 η ώρα, απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση στο δημοτικό συμβούλιο και σε όλους όσοι το επιθυμούν, να παραστούν στα αποκαλυπτήρια του μνημείου, το οποίο είχαμε αποφασίσει ομόφωνα να δημιουργήσουμε. Είναι το ‘Δέντρο των Ψυχών’. Θα είναι εκεί και οι οικογένειες των θυμάτων. Θέλουμε με αυτή μας την ενέργεια, να τους δώσουμε και δύναμη για τον πολύ δύσκολο αγώνα που κάνουν».
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις