ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 9 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Δύο ηλικιωμένοι τραυματίστηκαν στο Μετρό Θεσσαλονίκης: 90χρονος στο ΑΧΕΠΑ χωρίς τις αισθήσεις του

Δύο ηλικιωμένοι τραυματίστηκαν στο Μετρό Θεσσαλονίκης: 90χρονος στο ΑΧΕΠΑ χωρίς τις αισθήσεις του

Ο 90χρονος έπεσε από τις κυλιόμενες σκάλες και χτύπησε στο κεφάλι του. Την ίδια ώρα, 70χρονη νοσηλεύεται με κάκωση κάτω άκρου.

Δύο ηλικιωμένοι τραυματίστηκαν στο Μετρό Θεσσαλονίκης κι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν στον σταθμό «Αγίας Σοφίας» του Μετρό Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Τετάρτης (08.01.25) και σε διάστημα μισής ώρας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στη 1 μετά το μεσημέρι ένας 90χρονος έπεσε από τις κυλιόμενες σκάλες, χτύπησε στο κεφάλι του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ χωρίς τις αισθήσεις του.

Στον ίδιο σταθμό μισή ώρα αργότερα, μία 70χρονη έπεσε κι αυτή από τις σκάλες και μεταφέρθηκε με κάκωση κάτω άκρου στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς».

Πηγή: newsit.gr

Ο Γιώργος Λάνθιμος για την Ακρόπολη: Ψευδείς και δυσφημιστικές οι αναφορές για τα γυρίσματα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ο Γιώργος Λάνθιμος για την Ακρόπολη: Ψευδείς και δυσφημιστικές οι αναφορές για τα γυρίσματα