Γεωργιάδης: Το 2025 θα είναι χρονιά πλήρους αναβάθμισης των υπηρεσιών του ΕΣΥ σε όλα τα επίπεδα

«Θέλουμε εμπράκτως να δουν ότι αντιλαμβανόμαστε τη θυσία τους»
Δομές του ΕΣΥ που εφημέρευαν επισκέφθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με τον υφυπουργό Μάριο Θεμιστοκλέους , όπως αναφέρει το newsbeast.gr.
Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας πήγε στην Κεντρική Διοίκηση του ΕΚΑΒ, όπου έκοψε τη βασιλόπιτα με εργαζόμενους και διασώστες, στο Σισμανόγλειο, στο ΚΑΤ, το Θριάσειο, το Λαϊκό και το νοσοκομείο Ελπίς.
«Παντού συνομιλήσαμε με ασθενείς πολλούς και τους συνοδούς τους, ακούσαμε τα παράπονα τους, δεχθήκαμε και τις ευχαριστίες τους (είχαμε και από τα δύο). Ακούσαμε τους εργαζόμενους ιατρούς, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, διασώστες, οδηγούς, μηχανικούς κλπ που μας είπαν τι περιμένουν από εμάς το 2025. Το 2025 θα είναι το έτος πλήρους αναβάθμισης των υπηρεσιών του ΕΣΥ σε όλα τα επίπεδα και με καλύτερα κτίρια και με καλύτερο εξοπλισμό και με περισσότερο προσωπικό».
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις