ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 20 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Μαθητής πήγε στο σχολείο του στα Χανιά με πιστόλι κρότου

Μαθητής πήγε στο σχολείο του στα Χανιά με πιστόλι κρότου

Ο 14χρονος έβγαλε το όπλο από την τσάντα του και το τοποθέτησε στο θρανίο του μέσα στην τάξη

Έντονη αναστάτωση προκάλεσε ένα περιστατικό με έναν μαθητή Γυμνασίου στην Κρήτη, ο οποίος εμφανίστηκε στο σχολείο του με όπλο, το οποίο μάλιστα έβγαλε μέσα στην τάξη.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την ΕΡΤ Χανίων, σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, όταν ο 14χρονος μαθητής έβγαλε το όπλο από την τσάντα του, το τοποθέτησε στο θρανίο του και άρχισε να το εξετάζει προσεκτικά.

Θορυβημένοι οι συμμαθητές του ειδοποίησαν αμέσως τη διεύθυνση του Γυμνασίου, το οποίο βρίσκεται στην περιφερειακή ενότητα Χανίων. Ο διευθυντής αντέδρασε άμεσα και κάλεσε την αστυνομία, που έφτασε στο χώρο. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, επρόκειτο για πιστόλι κρότου, το οποίο ο μαθητής ισχυρίστηκε ότι είχε βρει μέσα σε ντουλάπα στο σπίτι του.

Η αστυνομία συνέλαβε τόσο τον 14χρονο μαθητή όσο και τον πατέρα του, στον οποίο αποδόθηκε η κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Σύμφωνα με μάρτυρες που μίλησαν στην ΕΡΤ, ο μαθητής μετανιωμένος παραδέχτηκε το σφάλμα του και ζήτησε συγγνώμη. Η υπόθεση έχει περάσει πλέον στην αρμοδιότητα της εισαγγελίας Χανίων.

25η Μαρτίου: Διαμαρτυρία για τα Τέμπη μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 25η Μαρτίου: Διαμαρτυρία για τα Τέμπη μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα