ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 21 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Μηχανική βλάβη το «Fast Ferries Andros» – Παραμένει αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Μυκόνου

Μηχανική βλάβη το «Fast Ferries Andros» – Παραμένει αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Μυκόνου

Το πλοίο ενδέχεται να διανυκτερεύσει στη νησί.

Μηχανική βλάβη παρουσίασε το πλοίο «Fast Ferries Andros», το οποίο παραμένει αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Μυκόνου. Το πλοίο φαίνεται να αντιμετώπισε το πρόβλημα κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του και δήλωσε τη βλάβη ενώ βρισκόταν στο νησί.

Η ιστοσελίδα cyclades24.gr γράφει πως στο πλοίο επιβαίνουν 71 επιβάτες και μεταφέρονται 10 Ι.Χ. οχήματα. Εφόσον αποκατασταθεί η βλάβη, το πλόιο αναμένεται να επιστρέψει στον προορισμό του το πρωί.

Οι αρχές και η εταιρεία βρίσκονται σε επιφυλακή για την εξυπηρέτηση των επιβατών, ενώ το πλοίο ενδέχεται να διανυκτερεύσει στη Μύκονο.

Χανιά: Τουρίστας έπεσε σε γκρεμό από ύψος 25 μέτρων στο Φαράγγι Σαμαριάς – Περιπατητές τον βοήθησαν να ανακτήσει τις αισθήσεις του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Χανιά: Τουρίστας έπεσε σε γκρεμό από ύψος 25 μέτρων στο Φαράγγι Σαμαριάς – Περιπατητές τον βοήθησαν να ανακτήσει τις αισθήσεις του