ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Συνελήφθη φύλακας που άφησε ανοιχτές τις μπάρες σε σιδηροδρομική διάβαση στην Κωνσταντινουπόλεως

Συνελήφθη φύλακας που άφησε ανοιχτές τις μπάρες σε σιδηροδρομική διάβαση στην Κωνσταντινουπόλεως

Ο οδηγός της μηχανής που κατήγγειλε στην αστυνομία το περιστατικό ισχυρίστηκε ότι την τελευταία στιγμή δεν συγκρούστηκε με το τρένο

Στην σύλληψη ενός φύλακα εταιρείας που εργάζεται στις γραμμές του ΟΣΕ προχώρησε η αστυνομία επειδή άφησε ανοιχτές τις μπάρες στη διάβαση της Κωνσταντινουπόλεως και σύμφωνα με καταγγελία λίγο έλειψε να κινδυνεύσει ένας οδηγός.

Πρόκειται για έναν 48χρονο φύλακα, ο οποίος δεν είχε κατεβάσει τις μπάρες και παρολίγον να συγκρουστεί ένας οδηγός στην Κωνσταντινουπόλεως με διερχόμενο τρένο.

Το περιστατικό σημειώθηκε μετά τις 12:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης (12.02.2025) όταν ο οδηγός μηχανής πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε πως ενώ περνούσε από την διάβαση στην Κωνσταντινουπόλεως, κινούμενος από την Σεπολίων οι μπάρες δεν ήταν κατεβασμένες την ώρα που περνούσε τρένο.

Ο οδηγός της μηχανής που κατήγγειλε στην αστυνομία το περιστατικό, ισχυρίστηκε ότι την τελευταία στιγμή δεν συγκρούστηκε με το τρένο.



Στο συγκεκριμένο σημείο, οι μπάρες δεν λειτουργούν αυτόματα, αλλά χειροκίνητα και για τον λόγο αυτό, ο φύλακας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Πορεία στη Θεσσαλονίκη για τα Τέμπη – Κλειστοί σταθμοί του Μετρό
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πορεία στη Θεσσαλονίκη για τα Τέμπη – Κλειστοί σταθμοί του Μετρό