Ο Δήμος Λαμιέων τιμά τον εμβληματικό θεσμό «Θερμοπύλια» - Αναλυτικά το πρόγραμμα - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2024 08:54 Ο Δήμος Λαμιέων τιμά τον εμβληματικό θεσμό «Θερμοπύλια» - Αναλυτικά το πρόγραμμα - ΒΙΝΤΕΟ

6 με 8 Σπετεμβρίου στο στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών και στον Αρχαιολογικό Χώρο....

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Θερμοπύλια 2024» παρουσίασαν το μεσημέρι της Δευτέρας (26/8) σε συνέντευξη τύπου στο Δημοτικό Κατάστημα Λαμιέων, ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Ποντίκας και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Ειρήνη Σόλια.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από 6 μέχρι 8 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών και στον Αρχαιολογικό Χώρο και θα αποδίδονται σε δύο γλώσσες, τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά, στοχεύοντας και στον ξένο κόσμο που θα θελήσει να τις παρακολουθήσει.

Στη σημασία που δίνει η δημοτική αρχή στην ανάδειξη της ιστορίας του τόπου και στην ανάπτυξη της δυναμικής των συγκεκριμένων εκδηλώσεων, αναφέρθηκε ο κ. Ποντίκας, ενώ η κα Σόλια περιέγραψε το φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων που ξεκινά με την περιοδική έκθεση «Τεχνολογικά επιτεύγματα των Αρχαίων Ελλήνων», στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών και ολοκληρώνεται με συναυλία στον Αρχαιολογικό Χώρο.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε το τρέιλερ για τις εκδηλώσεις στα φετινά "Θερμοπύλια"

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά το πρόγραμμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση