MENU
weather-icon 23 oC
Αναζήτηση:

"Azure": Γνωρίστε το νέο bistro στην παραλία της Αγίας Μαρίνας!

Το Azure είναι το νέο bistro στην παραλία της Αγίας Μαρίνας που σας προσκαλεί να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία όλες τις ώρες της ημέρας, μπροστά στη θάλασσα.

Θέα, απολαυστικός καφές, νόστιμες επιλογές φαγητού, δροσιστικά ποτά, κομψή διακόσμηση, όλα συνθέτουν ένα πολύ όμορφο σκηνικό στο Azure!

Από το Πρωί Μέχρι το Βράδυ

Το πρωί, απολαύστε τον καφέ σας με την ηρεμία της θάλασσας και τις πρώτες ακτίνες του ήλιου.

Το μεσημέρι, δοκιμάστε comfort επιλογές φαγητού. Το απόγευμα, χαλαρώστε με ένα δροσερό κοκτέιλ ή ένα ποτήρι κρασί από την εκλεκτή λίστα τους. Και όταν πέσει η νύχτα, το Azure μπορεί να σας προσφέρει μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα για να κλείσετε την ημέρα σας με τον πιο όμορφο τρόπο...

Η Εγγύηση της Ποιότητας

Πίσω από την επιτυχία του Azure βρίσκεται ο επιχειρηματίας Θωμάς Ζώης. Με χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εστίασης, ο κ. Ζώης φροντίζει να προσφέρει πάντα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Κάθε πιάτο, κάθε ποτό και κάθε λεπτομέρεια στο Azure έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

Ήδη η "Παράγκα" στην Αγία Μαρίνα σερβίρει όλο το καλοκαίρι μοναδικά πιάτα και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Ενώ το "Κλειδί", το εστιατόριο που άλλαξε τα δεδομένα της εστίασης στη Λαμία, έχει κερδίσει φανατικούς υποστηρικτές, αφού το μενού του καλύπτει όλα τα γούστα.

Κατάλογος

Ο κατάλογος του Azure προσφέρει comfort επιλογές φαγητού, καφέ, ποτό και γλυκά που θα σας εντυπωσιάσουν!

Burgers και άλλες επιλογές street food, καφέ για όλες τις ώρες, ξεχωριστές επιλογές ποτών, pancakes, χειροποίητα γλυκά και πολλά άλλα θα βρείτε στο νέο bistro Azure.

H πιο όμορφη επιλογή στην πιο κοντινή παραλία στη Λαμία!

Ελάτε να απολαύσετε την ηρεμία της παραλίας της Αγίας Μαρίνας, να χαλαρώσετε και να ζήσετε στιγμές γεμάτες γεύση και στυλ.

Azure
Παραλία Αγίας Μαρίνας Στυλίδος
Τηλ: 2238023303
Instagram: azure.allday
Facebook: Azure Allday

{gallery}/media/jw_sigpro/users/0000000476/Azure{/gallery}