Κυριακή στις Ράχες: Το "Friends on the Beach" καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα μοναδικό house party!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 13:27 Κυριακή στις Ράχες: Το "Friends on the Beach" καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα μοναδικό house party!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και τι καλύτερο από ένα απογευματινό house party στο Friends on the beach?

O dj Pansil υπόσχεται ένα απόγευμα γεμάτο house μελωδίες δίπλα στη θάλασσα.

Με ένα εκρηκτικό μείγμα από αγαπημένα house κομμάτια και πρωτοποριακές μελωδίες, ο Pansil θα ανεβάσει τη διάθεση στις Ράχες. Είναι η ευκαιρία να χορέψετε δίπλα στη θάλασσα και να απολαύσετε ένα καλοκαιρινό απόγευμα.

Το event θα ξεκινήσει στις 16:00

Το Friends on the Beach είναι ο ιδανικός προορισμός για να απολαύσετε το καλοκαίρι. Με μαγευτική θέα στη θάλασσα, άνετες ξαπλώστρες και εξαιρετικό σέρβις, ο χώρος προσφέρει την τέλεια ατμόσφαιρα για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Το beach bar είναι πλήρως εξοπλισμένο για να καλύψει κάθε σας ανάγκη, από δροσιστικά κοκτέιλ μέχρι γευστικά σνακ.

Πάρε την παρέα σου, μοιραστείτε το πάθος σας για τη μουσική, απολαύστε το όμορφο vibe του Friends on the beach και περάστε ένα ξέγνοιαστο απόγευμα Κυριακής.

«Friends on the Beach»
Παραλία Ραχών Φθιώτιδας
Instagram:
friends_on_the_beach

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6947123019

Σας περιμένουμε όλους εκεί! Ζήστε την εμπειρία του καλοκαιριού με τον DJ Pansil και το Friends on the Beach!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση