ΠΡΟΤΥΠΟ Εκπαιδευτήριο: Γιατί μαζί δημιουργούμε ΠΡΟΤΥΠΑ! - Επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 18:45 ΠΡΟΤΥΠΟ Εκπαιδευτήριο: Γιατί μαζί δημιουργούμε ΠΡΟΤΥΠΑ! - Επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια συγχαίρουμε όλους τους μαθητές μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία. Συνεχίστε με τόλμη και επιμονή να πετυχαίνετε κορυφές, να γίνεστε ΠΡΟΤΥΠΑ για τους επόμενους. Θα έχετε πάντα την δική σας θέση στην καρδιά και το μυαλό μας.

Στο ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με γνώμονα την ποιότητα και όχι την ποσότητα, δίνοντας προτεραιότητα στην ατομικότητα του κάθε μαθητή.

Βασική μας αρχή είναι ότι κανένας διευθυντής σπουδών δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τη δύναμη μιας έμπειρης εκπαιδευτικής ομάδας. Οι άριστοι και έμπειροι συνεργάτες μας δημιουργούν έμπρακτα ένα κλίμα συνέργειας, συνεργασίας και αλληλεγγύης, θέτουν στο επίκεντρο τον μαθητή και προσαρμόζουν το μάθημα και το πρόγραμμα στις ανάγκες του.  Ταυτόχρονα, συστεγάζοντας στον ίδιο χώρο όλα τα μαθήματα, προσφέρουμε άνεση, χρόνο και ενιαίο πρόγραμμα.

Επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024

Η Εκπαιδευτική μας Ομάδα

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας για τη μεθοδικότητα, τη σκληρή δουλειά και το ομαδικό πνεύμα που οδήγησαν στην επιτυχία.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία.

Γιατί μαζί δημιουργούμε ΠΡΟΤΥΠΑ!!

#protyporocks

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ

Αρκαδίου 4-6, Λαμία
Τηλ: 22310 21969
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.protypo.education
Facebook: Πρότυπο Εκπαιδευτήριο
Instagram: protypo.education

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση