MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:

Λαμία: Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Speira αγκαλιάζει μικρούς και μεγάλους!

Λαμία: Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Speira αγκαλιάζει μικρούς και μεγάλους!

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών - Σπείρα βρίσκεται στην οδό Παπαφλέσσα 1 στη Λαμία.

Είναι ένας χώρος οικείος και φιλικός, με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και πλήρως εξειδικευμένο να αναλάβει όλες τις περιπτώσεις.

Η ιδιοκτήτρια του Κέντρου, Χριστίνα Φίλη,μια έμπειρη επαγγελματίας με πάθος για την προσφορά υψηλής ποιότητας θεραπευτικών υπηρεσιών υπογράφει αυτή την επιτυχία και υπόσχεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα σε συνεργασία με την ομάδα της.

Στο συγκεκριμένο Κέντρο μπορούν να απευθυνθούν παιδιά όλων των ηλικιών καθώς και ενήλικες και είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ.

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών SPEIRA αντιπροσωπεύει έναν χώρο αφιερωμένο στη φροντίδα της υγείας και την παροχή εξειδικευμένων θεραπειών. Με μια προσέγγιση που ενσωματώνει την επιστήμη, την τεχνολογία και την ανθρώπινη αγάπη, το Κέντρο διακρίνεται για τρεις βασικές αξίες που καθοδηγούν κάθε πτυχή της δράσης του:

Εξειδίκευση: Στο κέντρο SPEIRA, η εξειδίκευση αναδεικνύεται μέσα από τη στενή συνεργασία εξειδικευμένων ιατρών και θεραπευτών. Κάθε μέλος της ομάδας διαθέτει ειδίκευση στον τομέα του, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα φροντίδας.

Ατομική προσαρμογή: Κατανοούμε ότι κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Στο κέντρο SPEIRA, η θεραπεία προσαρμόζεται ατομικά στις ανάγκες και τους στόχους κάθε ατόμου. Στοχεύουμε στη δημιουργία εξατομικευμένων πλάνων θεραπείας που εξυπηρετούν στην επίλυση των προβλημάτων και την επίτευξη των στόχων σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε ατόμου.

Συνεργασία: Στο κέντρο SPEIRA, πιστεύουμε ότι η δύναμη της συνεργασίας και της υποστήριξης της κοινότητας είναι αναγκαία για την επιτυχία της θεραπείας. Έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου οι ασθενείς, οι οικογένειές τους και οι επαγγελματίες υγείας συνεργάζονται για την επίτευξη των κοινών στόχων.

Στο Διεπιστημονικό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών SPEIRA, η αφοσίωση στην υγεία και την ευεξία των ασθενών είναι προτεραιότητά τους.

Οι προσφερόμενες εξειδικευμένες θεραπείες έχουν ως στόχο να φέρνουν την εξέλιξη και την ελπίδα στη ζωή των ανθρώπων.

Η "Σπείρα" αναλαμβάνει περιπτώσεις που αφορούν:

  • ΔΕΠΥ
  • Αυτισμό
  • Νευρολογικές Παθήσεις
  • Ειδική Αγωγή
  • Εργοθεραπεία - Λογοθεραπεία
  • Παράλληλη στήριξη

Όλα αυτά αποτελούν το ελάχιστο δείγμα των υπηρεσιών του Διεπιστημονικού Κέντρου Ειδικών Θεραπειών, μιας και ο κατάλογος είναι μακρύς και η SPEIRA έχει έρθει για να δώσει λύσεις, μέσα από 16 θεραπευτές και 26 εξειδικευμένα προγράμματα.

Διεπιστημονικό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Speira
Παπαφλέσσα 1, Λαμία

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231034291 & 6986409700
info@speiracf.gr
Facebook: Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Σπείρα
Instagram: Speiracf.gr - Χριστίνα Φίλη