Λαμία: Στο «Υφάδι» θα βρεις τις καλύτερες καλοκαιρινές προσφορές!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 08:02 Λαμία: Στο «Υφάδι» θα βρεις τις καλύτερες καλοκαιρινές προσφορές!

Το «Υφάδι» βρίσκεται στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 6 στη Λαμία και αποτελεί ένα από τα καλύτερα υφαντήρια στην Ελλάδα.

Η λογική που ακολουθεί στα ρούχα του το «Υφάδι» είναι να συνδυάσει το μοντέρνο στοιχείο με την παράδοση, εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα στον πελάτη.

Στο υφαντήριο της Μάγδας Τσιρώνη και του Γιάννη Αυγερόπουλου δίνεται έμφαση στο παραδοσιακό στοιχείο, στην ποιότητα των ρούχων και των αξεσουάρ που δημιουργούνται καθώς και στην τάση της μόδας με στόχο την πρωτοτυπία.

Αυτή την περίοδο στο «Υφάδι» θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές τόσο σε ρούχα όσο και σε αξεσουάρ.

Οι προσφορές αφορούν όλες τις χειροποίητες δημιουργίες και μπορείτε να τις βρείτε είτε στο φυσικό τους κατάστημα (Μεγ. Αλεξάνδρου 6) είτε στο eshop τους (ρούχα, τσάντες, φουλάρια, poncho, είδη σπιτιού).

Ακόμα, έχετε τη δυνατότητα  να κάνετε τις αγορές σας και στην καλοκαιρινή collection, που με τόση λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί για να καλύψει όλες σας τις επιθυμίες.

Με προσοχή στη λεπτομέρεια, με αγάπη για το χειροποίητο και την τέχνη τους, έχουν δημιουργήσει ρούχα για όλες τις περιστάσεις, από 100% βαμβάκι και επίσης δέχονται παραγγελίες για να φτιάξετε μαζί το ρούχο που επιθυμείτε.

Την περίοδο του καλοκαιριού, με τη ζέστη στα ύψη, το «Υφάδι» είναι ο καταλληλότερος προορισμός για να ανακαλύψετε τις προφορές και να εφοδιαστείτε με τα πιο δροσερά καλοκαιρινά ρούχα που έχει για εσάς, προτού φύγετε για διακοπές!

Στο «Υφάδι» όλα δημιουργούνται με τεχνικές που χρησιμοποιούνταν παλιά, όπως οι παραδοσιακοί αργαλειοί, μα και με σύγχρονες μηχανές, ώστε να μπορέσουν να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ανθεκτικότητας και ραφής των αντιγράφων - παραδοσιακών κουστουμιών, αλλά και όλων των δημιουργιών τους.

Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως το «Υφάδι» έχει και ηλεκτρονικό κατάστημα από όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε άμεσα και χωρίς κόπο τις ηλεκτρονικές σας αγορές.

Υφάδι
Εργαστήρι Παραδοσιακής Φορεσιάς
Μεγάλου Αλεξάνδρου 6, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231024808
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site:
Υfadi.gr
Facebook: Υφάδι Εργαστήρι Παραδοσιακής Φορεσιάς
Instagram: ifadi_shop

Λαμία: Η Μάγδα και ο Γιάννης μας συστήνουν το «Υφάδι» τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση