Η Στυλίδα έχει το δικό της Κέντρο Ειδικών Θεραπειών - Γνωρίστε το!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 08:26 Η Στυλίδα έχει το δικό της Κέντρο Ειδικών Θεραπειών - Γνωρίστε το!

Το Κέντρο Ειδικών θεραπειών Παιδιών και Ενηλίκων στην πόλη της Στυλίδας Φθιώτιδας, έχοντας διανύσει μια πραγματικά επιτυχημένη πορεία στο χώρο της Ειδικής Αγωγής και γενικότερα στον τομέα της Ψυχικής Υγείας για περισσότερο από δέκα εφτά (17) χρόνια, συνεχίζεινα παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες κάθε ηλικίας.

Το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών, βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης της Στυλίδας και στεγάζεται σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτήριο.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται και απευθύνονται σε παιδιά αλλά και ενήλικες, αφορούν τους κλάδους της Ψυχοθεραπείας, Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Ειδικής Διαπαιδαγώγησης, Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες, Συμβουλευτική, καθώς και Παιδοψυχιατρική Αξιολόγηση.

Στους τομείς Αξιολόγησης και Αποκατάστασης χρησιμοποιούνται, εξειδικευμένα επιστημονικά εργαλεία από αντίστοιχα καταρτισμένους και έμπειρους θεραπευτές.

Παράλληλα, το Κέντρο μας συμμετέχει σε Ομιλίες, Εκπαιδεύσεις και Εποπτείες θεραπευτών.

Η ψυχολόγος και ιδιοκτήτρια κυρία Πολυξένη Κουτσούκου, με την δική της εμπειρία αλλά και την βοήθεια των συνεργατών της Διεπιστημονικής Ομάδας του Κέντρου, υπόσχονται να συνεχίσουν να προσφέρουν απλόχερα τις υπηρεσίες τους, με σεβασμό απέναντι σε κάθε κοινωνικά ευαίσθητη ομάδα.

Αν και εσύ είσαι Λογοθεραπευτής ή Ειδικός Παιδαγωγός και θες να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας - οικογένειας, τότε πάτα ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες!

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνα: 22380 24425 ή 6973868282

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση