Ράχες: Η «BRISEIΔΑ» και ο Dj DEXX σε περιμένουν για ένα ακόμα αξέχαστο καλοκαιρινό πάρτυ!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 08:32 Ράχες: Η «BRISEIΔΑ» και ο Dj DEXX σε περιμένουν για ένα ακόμα αξέχαστο καλοκαιρινό πάρτυ!

Το Σάββατο 20 Ιουλίου μετά τις 4:00' το απόγευμα δίνουμε ραντεβού στο Φάρο Ραχών, μιας και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη «BRISEIΔΑ».

Η φετινή συνήθεια που έγινε λατρεία, επιστρέφει, αυτή τη φορά με τον Dj DEXX, που υπόσχεται να μας ξεσηκώσει με την υπέροχη μουσική του και να απογειώσει την θερμοκρασία!

Το φετινό καλοκαίρι ξέρουμε πως κάθε Σάββατο ο προορισμός είναι ένας, η «BRISEIΔΑ».

Στη «BRISEIΔΑ» θα βρεις τα πιο δροσιστικά cocktails, θα απολαύσεις τον ήλιο με τη θάλασσα και θα ακούσεις την πιο καλοκαιρινή μουσική ώστε να ανεβεί η διασκέδασή σου στα ύψη, στο κατάλληλο σημείο για να τα συνδυάσεις υπό το μαγευτικό χρώμα του ηλιοβασιλέματος!

Εσύ θα λείπεις από αυτό το party?

Πάρε την παρέα σου, απόλαυσε την αμμουδιά, τη θάλασσα, το ποτό σου με την αγαπημένη σου μουσική!

«BRISEIΔΑ»
Air, Water, Drinks
Φάρος Ραχών, Φθιώτιδα
Instagram: briseidaraches
Facebook: Briseida Raches

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση