“Άμπλας Ίαμα” στην Παλαιοβράχα: Ο ιδανικός προορισμός και για τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 08:14 “Άμπλας Ίαμα” στην Παλαιοβράχα: Ο ιδανικός προορισμός και για τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις!

Το “Άμπλας Ίαμα” στην Παλαιοβράχα, γνωστό για τις θεραπείες και τις υπηρεσίες ευεξίας του, πλέον αναλαμβάνει να ομορφύνει ακόμα περισσότερο τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής σας.

Με αέρα ανανέωσης και πολυτέλειας το “Άμπλας Ίαμα” αξιοποιεί την εξαιρετική του υποδομή και τη μαγευτική του τοποθεσία και γίνεται ο ιδανικός προορισμός για Γάμους, Βαφτίσεις, Γενέθλια, Πάρτι αλλά και επαγγελματικές συναντήσεις.

Καλαίσθητος χώρος, μοναδικό περιβάλλον, σύγχρονες εγκαταστάσεις και πισίνες, αποτελούν την καλύτερη επιλογή για την εκδήλωσή σας.

Ο πολυχώρος μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι 150 άτομα, σε ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό περιβάλλον, με το πιο φιλικό προσωπικό!

Επιλέξτε το catering της αρεσκείας σας, τη διακόσμηση που προτιμάτε, πάρτε τους καλεσμένους, απολαύστε μία αξέχαστη ημέρα σε μία πραγματική όαση στην Παλαιοβράχα και δημιουργήστε ξεχωριστές αναμνήσεις!

Το “Άμπλας Ίαμα” δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται και να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ευεξίας και φιλοξενίας που το καθιστούν έναν ιδανικό προορισμό για χαλάρωση και μοναδικές στιγμές!

Πολυχώρος «Άμπλας Ίαμα» - Παλαιοβράχα Φθιώτιδας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979686099

Facebook: Άμπλας Ίαμα
Instagram: amplas_iama
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση