Σήμερα ο Ηλίας Καμπακάκης έρχεται να μας ξεσηκώσει στο "Saint John" στον Θεολόγο!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 12:28 Σήμερα ο Ηλίας Καμπακάκης έρχεται να μας ξεσηκώσει στο "Saint John" στον Θεολόγο!

Το Σάββατο 27 Ιουλίου, ο Ηλίας Καμπακάκης έρχεται στο "Saint John" στον Θεολόγο για ένα μοναδικό καλοκαιρινό live.

Το πάρτυ ξεκινά στις 11:00' το βράδυ για την μοναδική παρουσία του Ηλία Καμπακάκη, όπου σε περιμένει να δώσεις βροντερό παρόν.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης, με την υπέροχη φωνή του, με τη συνοδεία της κιθάρας του και με τα μοναδικά του κομμάτια, υπόσχεται ατελείωτη διασκέδαση και να απογειώσει το κέφι.

Σε ένα ιδανικό σημείο, δίπλα στο κύμα, ο Ηλίας Καμπακάκης, θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ώστε να τον απολαύσεις με την παρέα σου και να ευχαριστηθείς τον ποτό σου συντροφιά με τα ποιοτικά του τραγούδια.

Εν μέσω καύσωνα, ο λαϊκός τραγουδιστής έρχεται να βάλει φωτιά και να εκτοξεύσει τη διασκέδασή σου, τραγουδώντας γνωστά του κομμάτια και να σε κάνει να μην θέλεις να τελειώσει το live του!

Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι; Ο Ηλίας Καμπακάκης σε περιμένει και εγγυάται να περάσεις όμορφα ένα ακόμα καλοκαιρινό σου βράδυ στον Θεολόγο Φθιώτιδας!

Μη χάνεις άλλο χρόνο - Κάνε την κράτησή σου τώρα στο 6972443636.

Saint John Theologos
Beach bar restaurant
Θεολόγος Φθιώτιδας
Facebook:
Saint John Theologos  
Instagram: Saint John Theologos

Για κρατήσεις καλέστε στο: 6972443636

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση