ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ η συναυλία του Κώστα Μακεδόνα στο Καρπενήσι!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024 07:38 ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ η συναυλία του Κώστα Μακεδόνα στο Καρπενήσι!

Η συναυλία ακυρώνεται λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας ανθρώπου της διοργάνωσης.

Την Κυριακή 11 Αυγούστου στις 9:00' το βράδυ στο Αμφιθέατρο της Βασικής Βιβλιοθήκης, μαζί με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Δήμητρα Σταθοπούλου.

Ο Κώστας Μακεδόνας, ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της γενιάς του,  με ένα πρόγραμμα από μεγάλες λαϊκές επιτυχίες και τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική μουσική, από κορυφαίους δημιουργούς!

Στα 35 χρόνια της μουσικής του διαδρομής ο Κώστας Μακεδόνας έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών, πάντα με ήθος, συνέπεια και με γνώμονα την αγάπη του για το καλό τραγούδι, κουβαλώντας στις αποσκευές του δεκάδες μουσικά μαργαριτάρια.

Στο Καρπενήσι θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα από δικές του μεγάλες επιτυχίες (Μόνο μια φορά, Το ποδήλατο, Κάτσε καλά, Λίζα και κορνίζα, Μαργαριτάρια, Μη μου λες αντίο, Τα πλοία της γραμμής, Αντικριστά, Κόκκινα γυαλιά, Λευκός Πύργος, Έκανες το λάθος, Ουσίες κ.ά) και τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική μουσική!

Αυτό το καλοκαίρι τραγουδάμε παρέα!

Η τιμή εισόδου ορίζεται στα 18€ ενώ προπώληση υπάρχει στο more.com και στο Βιβλιοπωλείο Σώκος στην οδό Αθ. Καρμενησιώτη 11.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση