Καμένα Βούρλα: Σήμερα Τετάρτη έχει BBQ πάρτυ στο "RANTEVOU"!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2024 07:04 Καμένα Βούρλα: Σήμερα Τετάρτη έχει BBQ πάρτυ στο "RANTEVOU"!

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου το "RANTEVOU" διοργανώνει BBQ πάρτυ και στη μαρίνα των Καμένων Βούρλων θα θυμίζει... Τσικνοπέμπτη!

Το "RANTEVOU" αποτελεί μία νέα άφιξη που υπόσχεται να σας προσφέρει πολλές... "βρώμικες" και άκρως καλοκαιρινές απολαύσεις!

Το πάρτυ θα ξεκινήσει στις 8:00' το απόγευμα και η τσίκνα θα "σκεπάσει" την μαρίνα!

Κρέατα για όλα τα γούστα, σάντουιτς και burgers για όλους τους καλοφαγάδες, αλλά και μία μοναδική προσφορά με 1+1 μπύρες για να δροσιστεί όλη η παρέα!

Καλοκαιρινό event χωρίς μουσική όμως δεν γίνεται!

Ο ξεχωριστός Δήμος Τρίγγας θα αναλάβει με την υπέροχη μουσική του να σας ξεσηκώσει, ώστε ο χορός και το κέφι να συνδυαστούν με το πιο νόστιμο φαγητό στο πιο γραφικό σημείο των Καμένων Βούρλων.

Η βραδιά προβλέπεται ξεχωριστή με το συνδυασμό Φαγητό - Μπύρες - Μουσική να δίνουν διαφορετική νότα στην καλοκαιρινή σας βραδιά και παράλληλα να σας δίνεται η δυνατότητα να απολαύσετε τη δροσιά της θάλασσας!

"Rantevou"
Meet Meat & Memories
Μαρίνα Καμένων Βούρλων
Instagram: rantevou

4k-50p-01-00-57-34

4k-50p-01-06-51-18\

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση