Λιβανάτες: Ο Ηλίας Βρεττός έρχεται σήμερα να τα "σπάσει" στο Blanco beach bar!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Αυγούστου 2024 10:00 Λιβανάτες: Ο Ηλίας Βρεττός έρχεται σήμερα να τα "σπάσει" στο Blanco beach bar!

Σήμερα Κυριακή ο Ηλίας Βρεττός έρχεται σε γνώριμα μέρη, στο Blanco beach bar, να μας αφιερώσει παλιές και νέες επιτυχίες και μας υπόσχεται ένα live γεμάτο ρυθμό και χορό!

Στις 18:00 στο Blanco beach bar, στην παραλία Σχοινιά στις Λιβανάτες, το θερμόμετρο θα "χτυπήσει" κόκκινο, εσύ θα λείπεις;

Άμμος, ήλιος, θάλασσα, η αγαπημένη σου μουσική από τον DJ Matthaio Pappa, ο πολυλατρεμένος μας ερμηνευτής και τα πιο δροσιστικά cocktails από το «Vangabundos - Bar on Wheels»...το καλύτερο σκηνικό για το καλοκαιρινό αυτό live!

To «Vangabundos - Bar on Wheels» θα ετοιμάσει για σένα και την παρέα σου τα cocktails της επιλογής σας με την πιο καλοκαιρινή διάθεση!

Κάνε σήμερα την κράτησή σου με ένα τηλεφώνημα στο 6945657212.

Θα είμαστε όλοι εκεί!!!

Blanco beach bar
Ηλίας Βρεττός live x Vangabundos - bar on wheels
Παραλία Σχοινιά, Λιβανάτες

Τηλ: 6945657212
Instagram: blancobeachbar_official


 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση