Λαμία: Το Κατάστημα "Παπανικολάου" αποχαιρετά τον Αύγουστο με ένα μοναδικό Bazaar έως -50%

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2024 08:48 Λαμία: Το Κατάστημα "Παπανικολάου" αποχαιρετά τον Αύγουστο με ένα μοναδικό Bazaar έως -50%

Το Κατάστημα "Παπανικολάου" που βρίσκεται στο κέντρο της Λαμίας, στην οδό Καποδιστρίου 25, αποχαιρετά το καλοκαίρι και τις θερινές εκπτώσεις με ένα μοναδικό Bazaar τιμών έως 50% σε χαλιά και λευκά είδη.

Το Κατάστημα "Παπανικολάου" εγγυάται να σας προσφέρει την καλύτερη ποιότητα σε ασυναγώνιστες τιμές για να κάνετε τις αγορές σας.

Για κάθε σπίτι που αναζητά τα πιο ζεστά χαλιά ενόψει χειμώνα αλλά και για εσάς που θέλετε να ανανεώσετε ή και να αλλάξετε τα λευκά είδη του σπιτιού σας, το κατάστημα "Παπανικολάου" σας έχει τη λύση.

Στο Bazaar αυτών των ημερών, θα βρείτε αυτό που ψάχνετε για το σπίτι σας, διαλέγοντας ανάμεσα σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων, που φέρουν την "υπογραφή" της καλύτερης ποιότητας και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, για να κάνετε άνετα και εύκολα τις επιλογές σας!

Με τις αγορές που θα κάνετε, θα στολίσετε αλλά και θα εξοπλίσετε το σπίτι σας με τα καλύτερα προϊόντα που θα κάνουν πιο ζεστό και πιο όμορφο τον χειμώνα σας!

Ακόμα στο bazaar υπάρχουν εκπτώσεις και σε άλλα είδη του μαγαζιού.

Πιο συγκεκριμένα, θα μπορέσετε να βρείτε σεντόνια και κουβερλί ως -40%.

Τα σετ πετσέτες καθώς και τα παπλώματα είναι σε έκπτωση έως -50% ενώ τέλος τα παιδικά είδη έχουν έκπτωση -30%.

Το σίγουρο είναι πως ό,τι και αν αναζητάτε στο κατάστημα "Παπανικολάου" θα το βρείτε!

Καποδιστρίου 25 - Λαμία, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 67747
Σοφοκλέους & Ερκύνας - Λιβαδειά, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22610 80646
Facebook:
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ,ΛΑΜΙΑ
E-shop: www.inspiti.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση