Ράχες: Σήμερα Κυριακή η "BRISEIΔΑ" αποχαιρετά το φετινό καλοκαίρι με ένα garden party!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2024 08:43 Ράχες: Σήμερα Κυριακή η "BRISEIΔΑ" αποχαιρετά το φετινό καλοκαίρι με ένα garden party!

Σήμερα Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου,  η "BRISEIΔΑ" στον Φάρο Ραχών, έχει closing πάρτυ για να πει αντίο στο φετινό καλοκαίρι και να ανανεώσει το ραντεβού της για το καλοκαίρι του 2025!

Το αγαπημένο σας καλοκαιρινό στέκι φροντίζει να αποχαιρετίσει το φετινό καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο, με ένα μοναδικό garden party!

Το event θα ξεκινήσει στις 12:00' το μεσημέρι με τον Dj Νίκο Θηβαίο να σας προθερμαίνει για όσα θα επακολουθήσουν. Πάντα με υπέροχη μουσική, πολύ κέφι και χορό.

Στη συνέχεια όμως, θα συμβεί κάτι που έχει να γίνει εδώ και 25 χρόνια!

Ο CJ JEFF και ο Θοδωρής Τριανταφύλλου, σε μια συνεργασία από τα παλιά, έρχονται να απογειώσουν όλους όσους βρεθούν στη "BRISEIΔΑ" και να εκτοξεύσουν στα ύψη τη θερμοκρασία!

Με μουσική που συνδυάζει όλα τα γούστα, με τα καλύτερα ποτά συντροφιά αλλά και στο καλύτερο σημείο των Ραχών, δίπλα στη θάλασσα, η διασκέδαση θα χτυπήσει κόκκινο και θα πείτε αντίο στο καλοκαίρι του 2024 με τον καλύτερο τρόπο!

Και για να μην αγχώνεστε για τις διαθέσεις του καιρού, η "BRISEIΔΑ" σας ενημερώνει πως αυτό το πάρτυ δεν το αναβάλλει κανείς - Είναι παντός καιρού!

«BRISEIΔΑ»
Air, Water, Drinks
Φάρος Ραχών, Φθιώτιδα
Instagram: briseidaraches
Facebook: Briseida Raches

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση