Λαμία: Το "Magical Moments" είναι το νέο κατάστημα παιδικών ρούχων της πόλης!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 08:06 Λαμία: Το "Magical Moments" είναι το νέο κατάστημα παιδικών ρούχων της πόλης!

"Magical Moments": Έτσι λένε το νέο κατάστημα παιδικών ρούχων στο κέντρο της πόλης και σε περιμένει να το επισκεφτείς, στην οδό Έσλιν 10 και Δροσοπούλου γωνία!

Οι ιδιοκτήτριες του νέου καταστήματος, Ράνια Καραβασίλη και Έμη Τσαγανού, όντας έμπειρες στο χώρο της ένδυσης και της πώλησης, εγγυώνται να σου προσφέρουν τα καλύτερα ρούχα για τους μικρούς μας φίλους.

Στο "Magical Moments" θα βρεις βρεφικά, παιδικά αλλά και εφηβικά ρούχα, όλα ελληνικής παραγωγής και άριστης ποιότητας.

Ακόμα, το "Magical Moments" έχει μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ για να συνδυάσεις τα ρούχα και το style του παιδιού σου.

Ο ρουχισμός του νέου καταστήματος αφορά τόσο αγόρια όσο και κορίτσια, και σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις ρούχα αθλητικού, αλλά και casual style, με τη δυνατότητα να φορεθούν όλες τις ώρες της μέρας!

Αυτή την περίοδο, στο νέο κατάστημα θα βρεις τη νέα χειμερινή collection, για τον χειμώνα 2024 - 2025, ώστε τώρα που ανοίγουν τα σχολεία, τα παιδιά να βρουν τα καλύτερα ρούχα και να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους.

Όσο για τιμές; Κανένα άγχος! Το "Magical Moments" φροντίζει να σου προσφέρει την καλύτερη ποιότητα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

Magical Moments
Έσλιν 10, Λαμία
Υπεύθυνες καταστήματος: Ράνια Καραβασίλη και Έμη Τσαγανού
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22310 - 23003
Instagram: magical_moments_lamia

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση