Όλα τα βλέμματα στη Λαμία για το EKO Rally Acropolis (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 07:32 Όλα τα βλέμματα στη Λαμία για το EKO Rally Acropolis (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Είμαστε  πανέτοιμοι να γράψουμε μια ακόμη λαμπρή σελίδα στην ιστορία του Rally Acropolis»…

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει ο εθνικός μας αγώνας μηχανοκίνητου αθλητισμού το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, το Ράλλυ των Θεών που φέτος εκκινεί από την έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στην καρδιά της Ρούμελης, τη Λαμία.

5 με 8 Σεπτεμβρίου για μία ακόμη χρονιά με επίκεντρο το Service Park στον φιλόξενο και λειτουργικό χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, οι καλύτεροι οδηγοί του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, αλλά και πολλοί ακόμη από όλον τον κόσμο, θα διασχίσουν με τα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα, τα βουνά της Κεντρικής Ελλάδας, τα περισσότερα εντός της Περιφέρειας Στερεάς και ειδικά της Φθιώτιδας.

Το πρωί της Τρίτης (3/9) ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού Θάνο Στεργίου, έκαναν την τελευταία επιθεώρηση του κομματιού που αφορά στην οργάνωση του χώρου στην «καρδιά» του Ράλλυ (Service Park) το οποίο ετοίμασε με ξεχωριστή προσοχή ο Δήμος Λαμιέων, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους διοργανωτές.

Αυτό τόνισε και ο Δήμαρχος Λαμιέων στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ότι η Λαμία ετοιμάζετε να γράψει μία ακόμη λαμπρή σελίδα στο Ράλλυ Ακρόπολις, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις προσπάθειες που γίνονται ώστε το Ράλλυ των Θεών να παραμείνει στον τόπο του και τα επόμενα χρόνια, όταν θα έχει ξεκινήσει η διαμόρφωση της ΠΕΛ.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε πολλές φωτογραφίες από το Service Park:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση