Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ" εγγυάται την επιτυχία των παιδιών σου!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 08:02 Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ" εγγυάται την επιτυχία των παιδιών σου!

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ" σας περιμένει ΚΑΙ φέτος να εμπιστευτείτε την άρτια ξενόγλωσση εκπαίδευση των παιδιών σας στα χέρια των καταρτισμένων καθηγητών του .

Το ΚΞΓ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ διαθέτει 24 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εκπαίδευσης, με αποδεδειγμένες επιτυχίες και ποσοστό επιτυχίας σχεδόν 100% στις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας.

Η πολυετής παρουσία μας στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης βασίζεται στην ποιότητα της διδασκαλίας, την αφοσίωση και την εξατομικευμένη προσέγγιση που προσφέρουμε στους μαθητές μας.

Με συνεχή εκπαίδευση των καθηγητών μας και χρήση σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας, έχουμε καταφέρει να οδηγήσουμε τους μαθητές μας στην απόκτηση διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιητικών.

Εμπιστευθείτε την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας για σίγουρα αποτελέσματα στην εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών "ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ" προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Στόχος μας η εκπαίδευση των μαθητών μας – παιδιών , εφήβων και ενηλίκων – στην κατάκτηση των γλωσσικών δεξιοτήτων που θα τους εξοπλίσουν με τα απαραίτητα εφόδια για την αγορά εργασίας αλλά και κοινωνικών δεξιοτήτων που θα συμβάλλουν στην ενσωμάτωση τους στην σύγχρονη διαπολιτισμική πραγματικότητα.

Προσφέρουμε :

  • ολιγομελή τμήματα (8-10 ατόμων)
  • δια ζώσης αλλά και διαδικτυακά μαθήματα αγγλικών, ρωσικών, γερμανικών και ιταλικών σε ένα φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον
  • 10% Έκπτωση στη 2η Ξένη Γλώσσα
  • 10% Έκπτωση στα αδέρφια
  • 10% Έκπτωση λόγω σύστασης από φίλο
  • Δωρεάν Εκπ/κό υλικό
  • Προετοιμασία για Πανελλήνιες

Επενδύστε στη γνώση και εξασφαλίστε το μέλλον σας με το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ".

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
Τηλ επικοινωνίας 2231300238  & 6981094010           
Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: Κέντρο Ξένων Γλωσσών Καραγκούνη Γεωργία
Instagram: ΚΞΓ Καραγκούνη Γεωργία

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση