Με συναυλία της Έλενας Παπαρίζου έκλεισε η εντυπωσιακή έναρξη του EKO Rally Acropolis

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 12:42 Με συναυλία της Έλενας Παπαρίζου έκλεισε η εντυπωσιακή έναρξη του EKO Rally Acropolis

Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του EKO Rally Acropolis, η εκκίνηση του οποίου έγινε χθες Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.55 από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας και τοποθετεί το Δήμο μας, για μια ακόμα φορά, στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητικού ενδιαφέροντος.

Μετά την εκκίνηση των αυτοκινήτων, τόσο ο Μανώλης Κονταρός όσο και η Έλενα Παπαρίζου έβαλαν φωτιά στη σκηνή που είχε τοποθετηθεί στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας και ξεσήκωσαν όσους παρευρέθηκαν εκεί!

Για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις του 2024 είναι το νούμερο ένα αθλητικό γεγονός της χρονιάς, και δε θα μπορούσε παρά να έχει μια αρχή αντάξια της φήμης και της Ιστορίας του.

Εβδομήντα πληρώματα πέρασαν νωρίτερα από τη ράμπα της αφετηρίας στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, για να αναμετρηθούν τις επόμενες τρεις ημέρες σε έναν παραδοσιακά σκληρό αγώνα 15 ειδικών διαδρομών συνολικού μήκους 305,30 χιλιομέτρων.

Το "παρών" στη μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή έδωσαν ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος χθες το πρωί πήρε μια γεύση αυτού που θα ακολουθήσει, καθώς βρέθηκε στο δεξί μπάκετ του Hyundai i20 N Rally 2 του Dani Sordo στη διαδικασία του Shakedown.

Παρών όπως κάθε χρόνο και ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, έδωσε «το πράσινο φως» σε ακόμα μία τελετή εκκίνησης του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις.

Το τέλος της βραδιάς βρήκε την Έλενα Παπαρίζου να ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη όπως μόνο αυτή ξέρει, με τα υπέροχα τραγούδια της αλλά και τον Μανώλη Κονταρό να την πλαισιώνει άψογα και να προσδίδουν στη βραδιά αυτό ακριβώς που της άρμοζε!

Πάρτε μια μικρή γεύση από την συναυλία που έδωσε η Έλενα Παπαρίζου:

Δείτε και φωτογραφίες από τη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου:

rally-acropolis-paparizou-1

rally-acropolis-paparizou-2

rally-acropolis-paparizou-3

rally-acropolis-paparizou-5

rally-acropolis-paparizou-6

rally-acropolis-paparizou-7

rally-acropolis-paparizou-8

rally-acropolis-paparizou-9

rally-acropolis-paparizou-10

rally-acropolis-paparizou-11

rally-acropolis-paparizou-12

rally-acropolis-paparizou-13

rally-acropolis-paparizou-14

rally-acropolis-paparizou-15

rally-acropolis-paparizou-16

rally-acropolis-paparizou-17

rally-acropolis-paparizou-18

rally-acropolis-paparizou-19

rally-acropolis-paparizou-20

rally-acropolis-paparizou-21

rally-acropolis-paparizou-22

rally-acropolis-paparizou-23

rally-acropolis-paparizou-24

rally-acropolis-paparizou-25

rally-acropolis-paparizou-26

rally-acropolis-paparizou-27

rally-acropolis-paparizou-28

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση