Λαμία: Οι εγγραφές ξεκίνησαν στον όμιλο "Χορόπολις" - Γίνε και εσύ μέλος της χορευτικής οικογένειας!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 08:18 Λαμία: Οι εγγραφές ξεκίνησαν στον όμιλο "Χορόπολις" - Γίνε και εσύ μέλος της χορευτικής οικογένειας!

Ο Όμιλος “Χορόπολις” άνοιξε τον κύκλο του χορού - Σας καλωσορίζει και σας υποδέχεται στον μεγάλο χορευτικό κύκλο της οικογένειας της Χορόπολις!

Οι εγγραφές γινονται καθημερινά στα γραφεία του Ομίλου στη Μάρκου Μπότσαρη 1 & Σατωβριάνδου, στη Λαμία!

Μαθήματα, παραστάσεις, γλέντια, εκδηλώσεις, εκπαιδευτικές δράσεις, εκδρομές, κορυφές, ψυχαγωγία, διασκέδαση, γνώσεις, δημιουργία… το μωσαϊκό των δραστηριοτήτων του Ομίλου Χορού και Πολιτισμού Λαμίας ΄Χορόπολις΄.

Υποδεχόμαστε νέους και παλιούς φίλους από την νηπιακή ηλικία μέχρι την ώριμη νιότη για να μοιραστούμε μαζί τους το χορό, τη μουσική, το τραγούδι, τον πλούτο του λαϊκού μας πολιτισμού.

Με εφόδιο την επιστήμη μας, την γνώση μας, την εμπειρία μας, το όραμα και το περίσσιο μεράκι μας ευελπιστούμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Στον Όμιλο λειτουργούν τμήματα νηπίων, παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων αρχαρίων και προχωρημένων.

Διαβαθμισμένα αναλόγως με το χορευτικό επίπεδο και την ηλικία.

Έγγραφές: Καθημερινά: Δευτέρα – Παρασκευή 6.30 μ.μ. – 9.00 μ.μ.

Έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

Όμιλος «Χορόπολις»

Μ. Μπότσαρη 1 & Σατωβριάνδου, Λαμία

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972555875

Υπεύθυνος: Γιώργος Πολίτης

www.xoropolis-lamia.gr

Facebook: Χορόπολις

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση