Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Η Λαμία ‘’νικήτρια’’ στο Ράλλυ Ακρόπολις»!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 14:03 Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Η Λαμία ‘’νικήτρια’’ στο Ράλλυ Ακρόπολις»!

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έπεσε στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς, η αυλαία του συναρπαστικότερου Ράλλυ Ακρόπολις των τελευταίων ετών…

Στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, στο Service Park, έπεσε η αυλαία του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024, που πρόσφερε μοναδικό θέαμα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού από 5 μέχρι 8 Σεπτεμβρίου.

Από τη μία η συναρπαστική εξέλιξή του από την άλλη η άρτια διοργάνωση, επέτρεψε στον οικοδεσπότη Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου να πει ότι ήταν «η Λαμία ‘’νικήτρια’’ στο Ράλλυ Ακρόπολις»!

«Η Λαμία απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι η πόλη που ξέρει και μπορεί να διοργανώνει και να φιλοξενεί «παγκόσμιους» αγώνες», πρόσθεσε ο Δήμαρχος Λαμιέων, καθώς η πόλη του έγραψε ιστορία καθώς είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του αγώνα, την πανηγυρική εκκίνηση.

Τόσο η εκκίνηση, όσο το κυρίως μενού, αλλά και το φινάλε φιλοξενήθηκαν στην «καρδιά» της Ρούμελης, τη Λαμία.

«Χιλιάδες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού από όλο τον κόσμο βρέθηκαν αυτές τις ημέρες στην περιοχή μας, γνώρισαν την φιλοξενία μας και απόλαυσαν ένα μοναδικό θέαμα από τις θρυλικές διαδρομές. Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας.

Γράψαμε μια νέα σελίδα στην πολυετή ιστορία του αγώνα!», δήλωσε επίσης ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Διαβάστε ΕΔΩ για τη μεγάλη νίκη του Thierry Neuville και της Hyundai στο 71ο Ράλλυ Ακρόπολις.

Δείτε φωτογραφίες από το Φινάλε του Ράλλυ των Θεών:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση