Athleisure, το νέο νεανικό στυλ και τα καλύτερα κομμάτια για να το υιοθετήσεις τώρα στον ΠΟΛΙΤΙΚΟ! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2016 08:36 Athleisure, το νέο νεανικό στυλ και τα καλύτερα κομμάτια για να το υιοθετήσεις τώρα στον ΠΟΛΙΤΙΚΟ! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Για super cool casual στιλ , ένας είναι ο προορισμός ! Πολυκατάστημα Πολιτικός!!! Ανακαλύψτε όλες τις φθινοπωρινές συλλογές και στο ΝΕΟ website: politikos-shop.gr
 
H τελευταία τάση στη μόδα , το athleisure , επιτάσσει να φοράς τις φόρμες και τα αθλητικά κολάν σου και εκτός γυμναστηρίου.Οι celebrities έκαναν το sporty look huuuuuge trend  και τώρα δείχνεις super cool και ενημερωμένη επιλέγοντας ένα φαρδύ φούτερ ή το νέο σου yoga pants, για τη βόλτα σου, το Σαββατιάτικο ραντεβού για καφέ, τα ψώνια.
 
Τα αγαπημένα σου λευκά sneackers Adidas έχουν από καιρό «βγει» μαζί σου στα bar, τώρα όμως θα φορέσεις το παντελόνι της φόρμας σου με γόβες και ένα απλό τοπ και θα δείχνεις sexy…
 
Φυσικά για τα αγόρια, το αθλητικό στυλ ήταν κάτι καθιερωμένο που τα κάνει να δείχνουν πάντα τέλεια αλλά για μας τα κορίτσια το λες μάλλον και επανάσταση! Αυτό που κάποτε μπορεί να το σχολίαζες σαν ατιμέλητο look, τώρα είναι must! Και μας αρέσει!
 
_dsc5127
 
_dsc5121
 
Τα sportswear είναι ό,τι πιο άνετο μπορείς να φορέσεις και βλέποντας τα νέα σχέδια που κυκλοφόρησαν τα διάσημα brands σίγουρα θα ενθουσιαστείς. Στα «συν» του νέου αθλητικού στιλ, το ότι αυτομάτως μοιάζεις πιο fit! Ακόμα κι αν δεν έχεις πατήσει σε γυμναστήριο εδώ και έναν χρόνο, φορώντας τη νέα συλλογή της Nike ή της Stella McCartney για την Adidas δείχνεις ότι τουλάχιστον ένα τρεξιματάκι το κάνεις που και που.
 
_dsc5325
 
_dsc5314
 
_dsc5305
 
Για σένα λοιπόν που αγαπάς την άνεση στο ντύσιμο, τις απλές γραμμές των αθλητικών ρούχων ή και τον αθλητισμό γενικότερα, αλλά δεν θέλεις να χάνεις σε στιλ , χρειάζεσαι μόνο μια βόλτα από το νεανικό και αθλητικό τμήμα του πολυκαταστήματος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. Εκεί θα βρεις μαζεμένες τις μεγαλύτερες εταιρείες αθλητικών ειδών και casualwear.
NIKE, ADIDAS, ALL STAR, CONVERSE, REEBOK, BODY ACTION αλλά και BSB, STAFF, ATTRATIVO, REPLAY, DIESEL, TOMMY HILFIGER, SUPERDRY, PEPE JEANS, DESIGUAL,κ.
 
 _dsc5254
 
_dsc5279
 
_dsc5280
 
_dsc5191
 
Και εσύ που είσαι τύπος αθλητικός και με ένα καλό workout εκτός από κορμί «χτίζεις» την καλή σου διάθεση, ενέργεια και ευεξία, πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρεις τις νέες συλλογές sportwear : Νέα πρωτοποριακά πρακτικά υλικά στα ρούχα, που διευκολύνουν την κίνηση και εφαρμόζουν τέλεια  και εξελιγμένη σχεδίαση στα παπούτσια θα σου δώσουν φτερά!
 
Στο πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, σίγουρα θα βρεις τα απαραίτητα για εντυπωσιακές εμφανίσεις εντός και εκτός γηπέδου ή γυμναστηρίου αλλά και τα κατάλληλα jeans που – μην ξεχνάμε – είναι βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου.
Δες τα τελευταία σχέδια των Diesel, Replay, Tommy Hilfiger και διάλεξε είτε ένα γκρι denim παντελόνι – χρώμα απαραίτητο για το φθινόπωρο – είτε ένα κλασικό ξεβαμμένο μπλε.
 
Tip : Θυμήσου ότι το γκρι φέτος φοριέται ιδανικά με  χακί jackets που μπορείς να βρεις για παράδειγμα στην Pepe Jeans( στο τμήμα με τα νεανικά του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ).
 
_dsc5364
 
_dsc5361
 
_dsc5406
 
_dsc5346
 
Δες ακόμα, τη νέα συλλογή της Superdry  που συνδιάζει τις οι cool μονοχρωμίες με έντονους φθινοπωρινούς τόνους. Διάφορες αποχρώσεις του γκρι – το ανθρακί, το γκρι του καπνού και το γκρι της πέτρας – μαζί με το λευκό δημιουργούν μια κλασική βάση που εκσυγχρονίζεται με indigo blue και χακί λεπτομέρειες.
 
Tip: Πρόσεξε το τελείωμα του παντελονιού να είναι σε γραμμή που θα αναδεικνύει να νέα σου σταράκια. Αλήθεια είδες τη νέα συλλογή της Converse ;
 
_dsc5371
 
_dsc5386b
 
_dsc5183
 
_dsc5239
 
_dsc5218
 
bonus_card_image
 
Μόνο για τα μέλη του Politikos Bonus Club: Εξαργύρωση πόντων με εκπτώσεις έως 20% σε Adidas, Reebok, Superdry, Benetton, Armani Jeans, Tommy Hilfiger και πολλά ακόμη αγαπημένα brands!

Δες περισσότερα στο www.politikos-shop.gr/bonus-club
 
 
 
Το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά τους γονείς και τα παιδιά που συμμετείχαν στη νέα καμπάνια Φθινόπωρο – Χειμώνας 2016/2017 : Ευθύμης Γ. , Νίκος Κ. , Παναγιώτης Τσ. , Μαριαλένα Μ. , Ρόζμαρι Τσ. , Στέλλα Ν., Αλεξάνδρα Ντ.
 
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
Καποδιστρίου & Αμαλίας 2, Λαμία
Τηλ.22310 38604
www.politikos-shop.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση