MENU
weather-icon 24 oC
Αναζήτηση:

Λαμία: Κι όμως αυτά τα πιάτα μπορείς να τα απολαύσεις στο κέντρο της πόλης!!!

Λαμία: Κι όμως αυτά τα πιάτα μπορείς να τα απολαύσεις στο κέντρο της πόλης!!!

Σε ένα εκπληκτικό μοναδικό περιβάλλον που δημιούργησε για όλους εσάς το People με έναναπό τους καλύτερους Έλληνες chef, της σύγχρονης Ελληνικής δημιουργικής κουζίνας !!!!

Φέτος το χειμώνα το People φιλοξενεί έναν από τους καλύτερους Έλληνες chef, τον Ανδρέα Ευαγγελάτο, ο οποίος επιμελήθηκε τον κατάλογο «People Royal» .

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ ο ίδιος με την ομάδα του ετοιμάζουν τα ομολογουμένως μοναδικά, πιάτα που σερβίρονται στον εντελώς ανανεωμένο χώρο εστιατορίου του People.

Ο Ανδρέας Ευαγγελάτος είναι ο Executive chef του ξενοδοχείου Oia Canaves στη Σαντορίνη, το οποίο φέτος βραβεύθηκε ως ο Νo1 προορισμός για food lovers στην Ελλάδα.

Έχει διατελέσει προσωπικός chef του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, Chef de partie στη θαλαμηγό της οικογένειας Λάτση, "Alexander, Sous-chef στα εστιατόρια του ομίλου «Πεντελικόν», ενώ έχει δουλέψει και στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ ως Consulting Chef.

Και τις υπόλοιπες μέρες στο People;

Μην ανησυχείτε, η Βrasserie του People λειτουργεί κάθε Τρίτη, Τετάρτη βράδυ και Κυριακή μεσημέρι, ενώ τα Κυριακάτικα πρωινά μπορείτε απολαύστε Brunch buffet με ξεχωριστά ροφήματα και early drinks!

Όσο για τους tea lovers, κάθε απόγευμα από τις 7.00 έως τις 9.00 σερβίρεται το Royal tea συνοδευόμενο από πλατό με αλμυρά και γλυκά εδέσματα...

Μια πρόταση από το People που σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα!!!

Δείτε παρακάτω γιατί...