Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εκτός ο Κώστας Αντετοκούνμπο λόγω του τραυματισμού στο γόνατο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 17:21 Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εκτός ο Κώστας Αντετοκούνμπο λόγω του τραυματισμού στο γόνατο

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μένει, τελικά, εκτός Ολυμπιακών Αγώνων, με την εξέλιξη αυτή να αποτελεί πραγματικό σοκ για την Εθνική Ομάδα μπάσκετ και τον προπονητή της, Βασίλη Σπανούλη.

Μετά τις ιατρικές εξετάσεις που πέρασε ο νεαρός σέντερ από τα ιατρικά επιτελεία, τόσο της Εθνικής μας, όσο και του Παναθηναϊκού, για τον τραυματισμό του στο γόνατο, αποφασίστηκε ο παίκτης να μην αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας είχε χτυπήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα  της «επίσημης αγαπημένης» με την Αίγυπτο (4/7), για το Προολυμπιακό τουρνουά που είχε γίνει στο ΣΕΦ, στο αριστερό του γόνατο και από τότε οι ενοχλήσεις δεν υποχώρησαν, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί σε άλλον αγώνα.

Έτσι, με γνώμονα την υγεία του μπασκετμπολίστα και την σωστή αποκατάσταση του τραυματισμού του, αποφασίστηκε ο Αντετοκούνμπο να μην συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Πλέον, ο Βασίλης Σπανούλης καλείται να επιλέξει μεταξύ του Μιχάλη Λούντζη και του Νίκου Χουγκάζ.
Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση