Εβάν Φουρνιέ: Live Streaming από την παρουσίαση του νέου παίκτη του Ολυμπιακού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 17:51 Εβάν Φουρνιέ: Live Streaming από την παρουσίαση του νέου παίκτη του Ολυμπιακού

Ο Εβάν Φουρνιέ αποτελεί το νέο μεγάλο μετεγγραφικό απόκτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία και παρουσιάζει αυτή την ώρα τον παίκτη, στους οπαδούς της νέας του ομάδας.

Μετά από μία τεράστια καριέρα στο NBA και με την εθνική Γαλλίας, ο Εβάν Φουρνιέ επιστρέφει στην Ευρώπη και επέλεξε τη φανέλα του Ολυμπιακού για να αγωνιστεί τη νέα σεζόν με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Γάλλος σταρ είχε εκφράσει και στο παρελθόν την επιθυμία να αποτελέσει μέλος του Ολυμπιακούς και οι αδερφοί Αγγελόπουλου, την έκαναν πραγματικότητα, “τρελαίνοντας” τους φίλους των Πειραιωτών.

Live Streaming από την παρουσίαση του Εβάν Φουρνιέ

Ο Φουρνιέ έχει ήδη κάνει και την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση