Άνχελ Ντι Μαρία: Συγκίνηση και αποθέωση στο επίσημο αντίο του στην Αργεντινή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 10:45 Άνχελ Ντι Μαρία: Συγκίνηση και αποθέωση στο επίσημο αντίο του στην Αργεντινή

Ο Άνχελ Ντι Μαρία βρέθηκε στον αγώνα της Αργεντινής με τη Χιλή στο Μονουμεντάλ και τιμήθηκε από την αλμπισελέστε για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα.

Μετά την ανακοίνωση του ότι αποχωρεί από την εθνική Αργεντινής, ο 36χροχος εξτρέμ, Ντι Μαρία, βρέθηκε στο “Μονουμεντάλ” μαζί με την οικογένειά του, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να τον τιμάει με ξεχωριστό τρόπο για τα 16 χρόνια προσφοράς του στην ομάδα.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στην AFA. Πέρασα 16 χρόνια μαζί τους. Έζησα δύσκολα πράγματα και κατέληξα ευτυχισμένος δίπλα τους. Τώρα είμαι ακόμη ένας οπαδός.

Τώρα θα είμαι εκεί πάνω με την οικογένειά μου. Θα συνεχίσω να είμαι στο Κόπα Αμέρικα, στα Παγκόσμια Κύπελλα και να τους υποστηρίζω”, δήλωσε συγκινημένος ο Ντι Μαρία, με τους άλλοτε συμπαίκτες του να τον σηκώνουν ψηλά και να τον αποθεώνουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση