Formula 1: Ο Όσκαρ Πιάστρι πήρε το grand prix στο Αζερμπαϊτζάν, 2η θέση ο Σαρλ Λεκλέρκ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 17:58 Formula 1: Ο Όσκαρ Πιάστρι πήρε το grand prix στο Αζερμπαϊτζάν, 2η θέση ο Σαρλ Λεκλέρκ Πηγή: Reuters

Ο Όσκαρ Πιάστρι τερμάτισε στην 1η θέση στο grand prix της Formula 1 στο Αζερμπαϊτζάν, με τον πιλότο της McLaren να παίρνει μια ανέλπιστη νίκη. Στη 2η θέση ο Σαρλ Λεκλέρκ, τρίτος ο Τζορτζ Ράσελ της Mercedes.

Ο Όσκαρ Πιάστρι της McLaren, κατέκτησε τη δεύτερη νίκη σε grand prix στην Formula 1, με τον Αυστραλό να δίνει τη νίκη στην McLaren, αφήνοντας πίσω του τα μονοθέσια της Ferrari και Mercedes στο Αζερμπαϊτζάν. Στον 17ο αγώνα της σεζόν ο πρωταθλητής Μαξ Φερστάπεν τερμάτισε στην 5η θέση, με τον Λάντο Νόρις να είναι 4ος.

Επόμενο grand prix, υπενθυμίζει το newsit.gr, είναι προγραμματισμένο για της 20 Σεπτεμβρίου, στην Σιγκαπούρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση