Έφτασε στην Ελλάδα ο Μαρσιάλ, αποθεώθηκε απο χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΚ - Βίντεο, φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 22:33 Έφτασε στην Ελλάδα ο Μαρσιάλ, αποθεώθηκε απο χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΚ - Βίντεο, φωτογραφίες

Έκαναν τη νύχτα-μέρα οι φίλοι της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο - Ο Γάλλος άσος την Πέμπτη θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει ακολούθως τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές περίπου 11 εκατ. ευρώ

Ο Αντονί Μαρσιάλ έφτασε στην Αθήνα και γνώρισε μια αποθεωτική υποδοχή από τους οπαδούς της ΑΕΚ, που συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να καλωσορίσουν το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας.

 

 

Ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλος, με εκατοντάδες φιλάθλους της Ένωσης να περιμένουν με ανυπομονησία την άφιξη του Γάλλου επιθετικού. Οι φίλοι της Ένωσης έκαναν τη νύχτα μέρα με τις φωνές και τα βεγγαλικά τους υποδεχόμενοι τον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος προσγειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 στην Αθήνα, με ιδιωτική πτήση από το Παρίσι και λίγα λεπτά μετά έκανε την εμφάνισή του μπροστά στο κοινό.

 

Με τραγούδια και συνθήματα, οι φίλοι της ΑΕΚ δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα γιορτής, δείχνοντας τον ενθουσιασμό τους για την άφιξη του Μαρσιάλ. Ο Γάλλος, εντυπωσιασμένος από την ένθερμη υποδοχή, χαμογέλασε και χαιρέτησε τους οπαδούς, που τον αποθέωσαν σαν ήρωα.

Το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Γάλλο βρέθηκε στον …. κλοιό των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι αποθέωναν τον Γάλλο άσο αλλά και τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μάριο Ηλιόπουλο.

6313200a
6313196a_2


mar33
marc32
6313196a
6313197a

Ήταν τέτοια η τρέλα του κόσμου που το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Αντονί Μαρσιάλ έκανε περίπου μισή ώρα για να διανύσει 200 μέτρα απόσταση. Με τον κόσμο να ξεπερνά κατά πολύ τις 3.000 και να έχει πέσει όλος πάνω στο αυτοκίνητο, απλά δεν μπορούσε να κουνηθεί καθόλου, με τον ίδιο να δείχνει πως όντως τα είχε χαμένα, καθώς δεν περίμενε τέτοια υποδοχή και τέτοια τρέλα από τον κόσμο της ΑΕΚ, της νέας του ομάδας.

Η μεταγραφή του Μαρσιάλ αποτελεί ένα τεράστιο βήμα για την ΑΕΚ, η οποία ενισχύει σημαντικά την επιθετική της γραμμή με έναν ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης. 

O Γάλλος άσος την Πέμπτη θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει ακολούθως τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές περίπου 11 εκατ. ευρώ

Οι οπαδοί της Ένωσης έχουν μεγάλες προσδοκίες από τον Μαρσιάλ, που έρχεται για να κάνει τη διαφορά και να οδηγήσει την ΑΕΚ σε νέες επιτυχίες. Η αποθεωτική υποδοχή στο αεροδρόμιο δείχνει πόσο σημαντική θεωρείται η άφιξη του Γάλλου, με τον κόσμο να στηρίζει από την πρώτη στιγμή τον νέο του ήρωα.

πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση