Μα πώς ζούμε; Δείτε όλα όσα συγκλονιστικά κατέγραψε η θερμική κάμερα στους δρόμους της Αθήνας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 16:17 Μα πώς ζούμε; Δείτε όλα όσα συγκλονιστικά κατέγραψε η θερμική κάμερα στους δρόμους της Αθήνας

Είναι γνωστό ότι μας αρέσουν τα ξεχωριστά θέματα. Και είναι γνωστό επίσης ότι ημέρες ζεστές, σαν και αυτές που διανύουμε, σηκώνουμε το drone μας με την θερμική κάμερα και καταγράψουμε τα πιο ζεστά σημεία της Αθήνας αλλά και των γύρω περιοχών.

Ποια είναι όμως η κατάσταση που αντιμετωπίζουν όλοι όσοι κινούνται στους δρόμους της; Με ποιες θερμοκρασίες έρχονται αντιμέτωποι τόσο οι πεζοί όσο και οι χιλιάδες αναβάτες των μηχανών που κινούνται στους δρόμους της Αθήνας;

Και τέλος πόσο δύσκολο είναι για τα παιδιά της προεδρικής φρουράς στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη στην Πλατεία Συντάγματος να ολοκληρώσουν αυτή την μια ώρα απαιτητικής υπηρεσίας.

Δείτε το βίντεο μας και όπως και αναφέρουμε μπορεί οι μετρήσεις μας να είναι πρόχειρες, μπορεί να στερούνται επιστημονικού υπόβαθρου όμως δεν χρειάζεται να είσαι και επιστήμονας για να βγάλεις το συμπέρασμα πως η ζωή μας στις μεγάλες πόλεις θα γίνεται κάθε μέρα που περνά όλο και πιο δύσκολη.

Δείτε το βίντεο του Up Stories:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση