Εκτός φυλακής ο Φρέντης Μπελέρης: Πήρε άδεια για να ορκιστεί ευρωβουλευτής -Ταξιδεύει πρώτα στην Αθήνα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 09:23 Εκτός φυλακής ο Φρέντης Μπελέρης: Πήρε άδεια για να ορκιστεί ευρωβουλευτής -Ταξιδεύει πρώτα στην Αθήνα

Εκτός φυλακής με πενθήμερη άδεια βρίσκεται από το πρωί ο Φρέντης Μπελέρης.

Ο κ. Μπελέρης, με την άδεια στα χέρια, πέρασε την πόρτα των φυλακών προκειμένου να μεταβεί στο Στρασβούργο και να ορκιστεί ευρωβουλευτής.

Φρέντης Μπελέρης: Είμαι συγκινημένος, θα τα πούμε στην Αθήνα

«Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη όλους αυτούς τους μήνες, είμαι συγκινημένος και χαρούμενος, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην Αθήνα», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Ο Φρέντης Μπελέρης επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο της πρεσβείας και αφού μεταβεί στα Τίρανα, θα ταξιδέψει πρώτα στην Αθήνα και εν συνεχεία στο Στρασβούργο.

Η κυβέρνηση χαρακτήρισε ως θετική εξέλιξη την εξασφάλιση άδειας στον κ. Μπελέρη, που ήρθε ως αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς. «Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί έγινε το αυτονόητο που δεν συμβαίνει πάντα», είχε δηλώσει κυβερνητική πηγή.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση