Αμετανόητος Πολάκης για την Συρεγγέλα -«Λέξη δεν παίρνω πίσω από αυτά που είπα»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 11:51 Αμετανόητος Πολάκης για την Συρεγγέλα -«Λέξη δεν παίρνω πίσω από αυτά που είπα»

Λέξη δεν παίρνει πίσω ο Παύλος Πολάκης από αυτά που είπε κατά της Μαρίας Συρεγγέλα.

Παρά τον σάλο και τις αντιδράσεις για τα όσα είπε χθες κατά της Μαρίας Συρεγγέλα, την επίθεση με το «βουλώστε το» και το «άντε να κάνεις καμιά δουλειά», ο Παύλος Πολάκης επανήλθε μέσω Facebook επιμένοντας στα όσα είπε.

Όλη η ανάρτηση Πολάκη

«Αφηστε κατα μερος τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ περι «σεξιστικης επιθεσης Πολακη στη Συρεγγελα» και ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ του τυπου «ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΣΦΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ» για την προσπαθεια που κανατε χθες να πεταξετε εκτος συστηματος συνταγογραφησης τους ανασφαλιστους συμπολίτες μας!!!! ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ. Λεξη δεν παιρνω πισω απο αυτα που ειπα χθες σε μια βουλευτη που -δεν ηξερε καν το αντικειμενο που κουβεντιαζαμε λες και η ΗΔΙΚΑ λειτουργει με ΦΕΚ και οχι με εντολες απο υπουργειο και ΕΟΠΥΥ -μιλούσε διαρκως πανω μου ενω ημουν σε τηλεφωνικη γραμμη για να μην ακουγεται το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ της πολιτικης της ΝΔ με τους ανασφαλιστους! ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΠΙΣΩ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ!!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση