Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Πολάκη στη Βουλή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 16:56 Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Πολάκη στη Βουλή

Σε ακόμα ένα φραστικό επεισόδιο ενεπλάκησαν σήμερα στην Βουλή, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε να καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να μπλοκάρει την πρόσβαση των ανασφάλιστων στην Υγεία, παρεμβαίνοντας στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Όταν ο υπουργός Υγείας πήρε τον λόγο για να αντικρούσει τις αιτιάσεις, ο Παύλος Πολάκης φώναξε από τα έδρανα «μας δουλεύετε» και ετοιμάστηκε να αποχωρήσει.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τον κάλεσε να καθίσει και να ακούσει όσα έχει να πει και όταν ο Παύλος Πολάκης δεν έδειξε καμία διάθεση να μείνει στην αίθουσα, ο υπουργός Γεωργιάδης τον χαρακτήρισε «δειλό» και του είπε «ουστ». Ο Παύλος Πολάκης, η επίθεση του οποίου στην Μαρία Συρεγγέλα έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, του ζήτησε να ανακαλέσει και αποχώρησε από την αίθουσα.

Ακολουθούν οι χαρακτηριστικοί διάλογοι:
Παύλος Πολάκης: Ξαναδιαβάστε κύριε Γεωργιάδη την απόφαση. Μιλούσε για νοσοκομειακή περίθαλψη η ΚΥΑ. Ξαναδιαβάστε τη νομοθετική διάταξη που μιλούσε για εξετάσεις ή συνταγογράφηση κα όχι νοσοκομειακή περίθαλψη.

Άδωνις Γεωργιάδης: Καθίστε κάτω. Μη φύγετε!

Παύλος Πολάκης: Μας δουλεύετε!

Γιώργος Στύλιος: Δεν έχετε τον λόγο κύριε Πολάκη.

Παύλος Πολάκης: Δεν είστε παιδονόμος κύριε πρόεδρε.

Άδωνις Γεωργιάδης: Προκαλέσατε και άλλη φορά. Σε μένα δεν μπορείς να κάνεις αυτά που έκανες στην κυρία Συρεγγέλα. Άρα κάτσε εδώ να ακούσεις. Φεύγεις; Βάλτο στα πόδια. Τέτοιος δειλός ήσουν πάντα. Φύγε. Ουστ!

Παύλος Πολάκης: Να ανακαλέσεις. Είπε ουστ!

Άδωνις Γεωργιάδης: Κάτσε κάτω να ακούσεις
Άδωνις Γεωργιάδης: Κάτσε κάτω να ακούσεις
Άδωνις Γεωργιάδης: Κάτσε κάτω να ακούσεις


Ο Παύλος Πολάκης αποχώρησε και ο Άδωνις Γεωργιάδης συνέχισε λέγοντας: «Συνεχίζω για την Βουλή και τον Ελληνικό Λαό που θέλει να ακούσει».
Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση