Κέρκυρα: Σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με φορτηγό – Ένας νεκρός

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024 16:52 Κέρκυρα: Σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με φορτηγό – Ένας νεκρός φωτο: αρχείου

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (21/07/2024) στην Κέρκυρα μετά από σφοδρή σύγκρουση ενός τουριστικού λεωφορείου με ένα φορτηγό.

Σύμφωνα με το corfutvnews από το σοκαριστικό τροχαίο στην Κέρκυρα νεκρός είναι ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου ενώ υπάρχουν και δυο ακόμα σοβαρά τραυματίες, οι οποίοι βρίσκονταν πίσω από το οδηγό και γίνεται προσπάθεια να απεγκλωβιστούν.


Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.


Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση το λεωφορείο ερχόταν από Παλαιοκαστριτσα και στο ύψος του Τζάβρου εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθμευμένη νταλίκα.


Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση