MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:

Κασσελάκης για Πολάκη: "Αισθάνομαι άσχημα, ήταν δύσκολη απόφαση- Τον αγαπώ, αλλά υπάρχουν και όρια"

Κασσελάκης για Πολάκη:

Στο τέλος της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στο επεισόδιο που προκάλεσε ο Παύλος Πολάκης και έφερε τη διαγραφή του.

Θέση για τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη που οδήγησε -κατόπιν δικής του απόφασης- στη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, πήρε τελικά ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Στο τέλος της ομιλίας του, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στο επεισόδιο που προκάλεσε ο Παύλος Πολάκης, μιλώντας με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, στα όρια του bullying, σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε πως "αισθάνομαι άσχημα για την απόφαση που αναγκάστηκα να πάρω. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση γιατί πραγματικά τον αγαπώ και έχει κάνει σπουδαία δουλειά στο υπουργείο Υγείας και στα νοσοκομεία της χώρας. Όπου πήγαινα, μου μιλούσαν για αυτόν".

Κατέληξε όμως λέγοντας: "Αλλά στη Βουλή πρέπει να είμαστε θεσμικοί και να μιλάμε με τον ανάλογο σεβασμό σε όλους. Ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μέσα στη Βουλή υπάρχουν και όρια. Και η ΝΔ έχει προσβάλει τον χώρο της Βουλής με διάφορες αντιθεσμικές της δράσεις".