Ξαφνικός άνεμος σήκωσε στον αέρα ομπρέλες σε beach bar της Χαλκιδικής - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024 23:57 Ξαφνικός άνεμος σήκωσε στον αέρα ομπρέλες σε beach bar της Χαλκιδικής - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας ξαφνικός άνεμος που φύφηξε το μεσημέρι στην παραλία στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής, είχε ως αποτέλεσμα να πάρει και να σηκώσει ότι έβρισκε μπροστά του.

Συγκεκριμένα, όπως μπορεί να δει κανείς σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok και έχει γίνει viral, ο αέρας σήκωσε ομπρέλες και πλαστικά τραπέζια, με τους λουόμενους να προσπαθούν να «σώσουν» ότι μπορούν από τα πράγματά τους αλλά και να προστατευτούν οι ίδιοι.

Μάλιστα, όπως ανέφερε κάποια χρήστης η οποία βρισκόταν εκεί, επικράτησε πανικός, με τους γονείς να σπεύδουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους, τα οποία έκλαιγαν.

Δείτε το βίντεο:

 

@kiourtzoglou_michail #neaflogita ♬ πρωτότυπος ήχος - Μιχάλης Κιουρτζόγλου

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση