Μηχανή έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου στο Ηράκλειο – Τραυματίστηκαν τρία παιδιά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 21:59 Μηχανή έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου στο Ηράκλειο – Τραυματίστηκαν τρία παιδιά

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Σοβαρό τροχαίο εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε στάση λεωφορείου, τραυματίζοντας τρία παιδιά.

Το ατύχημα έλαβε χώρα στην περιοχή Γιόφυρος στο Ηράκλειο της Κρήτης. Στο σημείο έφθασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και περιπολικά της αστυνομίας, σύμφωνα με το cretalive.

Ο οδηγός της μηχανής βρισκόταν σε σύγχυση και δεν μπορούσε να καταλάβει τι έχει συμβεί σε εκείνον και στα τρία παιδιά που βρίσκονταν στη στάση και τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση.

Μαζί με τα τρία παιδιά που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, στη στάση ήταν και μια γυναίκα, η οποία στάθηκε τυχερή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση