ΣΥΡΙΖΑ: Έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας – Ερωτηματικό για τον Κασσελάκη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 17:32 ΣΥΡΙΖΑ: Έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας – Ερωτηματικό για τον Κασσελάκη

Άγνωστο παραμένει ακόμα αν ο Στέφανος Κασσελάκης, θα βρεθεί στην Κουμουνδούρου απόψε στις 20.00 για την έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, που μέχρι αυτή την ώρα κρατάει κλειστά τα «χαρτιά» του για τα επόμενα βήματά του, μετά την πρόταση μομφής του Σαββατοκύριακου, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr που δεν επιβεβαιώνονται θα είναι παρών στην έκτακτη συνεδρία της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά από ημέρες «σιωπής» στο στρατηγείου του στις Σπέτσες, χθες (11/9/24) επανεμφανίστηκε, για να θέσει σε ετοιμότητα τους συνεργάτες του πανελλαδικά. Είχε την πρώτη του σύσκεψη με στενούς συνεργάτες του μέσω zoom, κατά την οποία ζήτησε να υπάρξει κινητοποίηση των νομαρχιακών που εξακολουθούν να των στηρίζουν, όλων των οργανώσεων, το «think tank» κτλ χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει το ποια θα είναι τα επόμενα βήματά του.

Την ίδια ώρα, συνεργάτες του διαψεύδουν, σύμφωνα με το protothema.gr, ότι θα δώσει το «παρών» στη συνεδρίαση ο Στέφανος Κασσελάκης.

Κατά πληροφορίες τις επόμενες ώρες αναμένεται νέα παρέμβαση κύκλων του έκπτωτου προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη και ενώ φουντώνουν οι διαμαρτυρίες από πλευράς στελεχών που τον στηρίζουν, τα οποία κάνουν λόγο για «αντικαταστατική απόφαση» στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση