ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν επίσημα οι υποψηφιότητες για την προεδρία του Κινήματος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 18:15 ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν επίσημα οι υποψηφιότητες για την προεδρία του Κινήματος

Έξι και όχι επτά είναι τελικά οι υποψηφιότητες για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Τόσες εγκρίθηκαν από την Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης του κόμματος.

Έξι είναι όσοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν υπογραφές του 15% των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ή 5.000 υπογραφές μελών, όπως ορίζει το καταστατικό, για να διεκδικήσουν το αξίωμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου.

Αυτοί είναι:

  • Νίκος Ανδρουλάκης
  • Παύλος Γερουλάνος
  • Νάντια Γιαννακοπούλου
  • Άννα Διαμαντοπούλου
  • Χάρης Δούκας
  • Μιχάλης Κατρίνης

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όλοι οι υποψήφιοι κατέθεσαν μοναδικές υπογραφές, πολλαπλάσιες του προβλεπόμενου ορίου για την ανακήρυξή τους.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης, σε σχετική ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ «να συμβάλουν για τη διασφάλιση της μεγαλύτερης δυνατής συμμετοχής όλων των μελών και φίλων του Κινήματος στη διαδικασία εκλογής προέδρου από τη βάση, όπως πρώτο το ΠΑΣΟΚ καθιέρωσε».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση