Το πρώτο μήνυμα Κασσελάκη: "Είμαι εδώ - Γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 22:07 Το πρώτο μήνυμα Κασσελάκη: "Είμαι εδώ - Γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες"

Με ανάρτησή του στα socia media ο Στέφανος Κασσελάκης απευθύνεται στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που τον υποστηρίζουν και τους καλεί να μη διοργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Την πρώτη του δήλωση έπειτα από αρκετές μέρες σιωπής έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Καταγγέλλει "απίστευτες προβοκάτσιες", "ψευδείς διαλόγους" και "ψευδή προσκλητήρια", ενώ στέλνει το μήνυμα: "Είμαι εδώ".

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Συγκεκριμένα αναφέρει: "Επειδή αυτήν τη στιγμή γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες -από ψευδείς διαλόγους ως ψευδή προσκλητήρια- (μέχρι δήθεν υποστηρικτή μου με καπέλο του Τραμπ επιστράτευσαν!), θέλω να ζητήσω από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να μη διοργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Και κυρίως να μη σαμποτάρουν την επίσκεψη του Επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Νίκου Παππά, στη ΔΕΘ. Απέναντι στην εκτροπή, η ψυχραιμία, η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι η δύναμή μας. Μετατρέψτε την οργή σας σε δημιουργία. Είμαι εδώ".

Από τα όσα αναφέρει στην ανάρτηση, μπορεί να συμπεράνει κάποιος ότι ο Στέφανος Κασσελάκης διαψεύδει τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για διαλόγους του με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το αν είναι ακόμα πρόεδρος του κόμματος.

Πάντως, το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι οι συγκεκριμένοι διάλογοι διαψεύδονται και από την πλευρά των "87"...

Όσον αφορά για τον δήθεν υποστηρικτή του, πιθανώς αναφέρεται στις φωτογραφίες που ανήρτησαν τα πρακτορεία, με έναν άνδρα να φοράει καπέλο του Τραμπ και να ποζάρει χαμογελαστός έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία...

Πάντως, έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είχαν συγκεντρωθεί περίπου 10 άτομα που δήλωναν υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη και αποδοκίμαζαν στελέχη του οργάνου που προσέρχονταν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση