Ναός Επικούριου Απόλλωνα: Ο "Παρθενώνας" της Πελοποννήσου που περιστρέφεται

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 12:05 Ναός Επικούριου Απόλλωνα: Ο "Παρθενώνας" της Πελοποννήσου που περιστρέφεται

Το Up Stories παρουσιάζει τον άγνωστο, μοναδικής ομορφιάς και αρχιτεκτονικής, Ναό του Επικούριου Απόλλωνα, που βρίσκεται στην Πελοπόννησο.

Ο Ναός του Επικούριου Απόλλωνα έχει χαρακτηριστεί και ως ο "Παρθενώνας της Πελοποννήσου", καθώς σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα της αρχαιότητας Ικτίνο, τον ίδιο που ανέλαβε και τον Παρθενώνα στην Ακρόπολη.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του ναού είναι η φήμη ότι περιστρέφεται προκειμένου να ακολουθεί πάντα το αστέρι Σείριο.

Δείτε το βίντεο του Up Stories και περιπλανηθείτε σε αυτό το άγνωστο στο ευρύ κοινό, εκπληκτικό μνημείο της αρχαιότητας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση