Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες μπορούμε να πετύχουμε πολλά με μέτρο, αυτοπεποίθηση, τόλμη»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 22:25 Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες μπορούμε να πετύχουμε πολλά με μέτρο, αυτοπεποίθηση, τόλμη»

«Να μετουσιώσουμε τις κολώνες του χθες στα θεμέλια του αύριο...», είπε ο Πρωθυπουργός μιλώντας στη φωταγώγηση του Ναού του Ποσειδώνα.

Τα εγκαίνια του έργου του νέου φωτισμού του εμβληματικού Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο, τέλεσε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και καλεσμένων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με τη μουσική δημιουργία και καλλιτεχνική επιμέλεια του Σταύρου Ξαρχάκου.

Την επιμέλεια του φωτισμού ανέλαβε η διεθνώς καταξιωμένη Ελευθερία Ντεκώ γνωστή για τη βραβευμένη δουλειά της στην Ακρόπολη και την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Ο νέος φωτισμός του ναού του Σουνίου αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο την αρχαιολογική και αρχιτεκτονική σημασία του μνημείου, προσδίδοντάς του νέες διαστάσεις.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση