Ένας αγαθός γίγαντας βρέθηκε να περιφέρεται χαμένος στη Λαμία! Μήπως τον ψάχνετε;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 14:26 Ένας αγαθός γίγαντας βρέθηκε να περιφέρεται χαμένος στη Λαμία! Μήπως τον ψάχνετε;

Ένας αγαθός γίγαντας βρέθηκε να περιφέρεται χαμένος στα βόρεια προάστια της Λαμίας.

Ο σκυλάκος, νεαρός στην ηλικία, είναι ράτσας Kangal, ποιμενικός της Κεντρικής Ανατολίας και παρά το μέγεθός του είναι πάρα πολύ φιλικός με όλους ακόμα και με τα μικρά παιδιά της γειτονίας στο σπίτι, όπου φιλοξενείται προσωρινά.

Είναι παιχνιδιάρης, προστατευτικός και ήρεμος και ανεκτικός με άλλα σκυλιά. Ο σκυλάκος είτε αναζητεί τον ιδιοκτήτη του αν έχει χαθεί είτε μια ζεστή οικογένεια για να τον υιοθετήσει.

Δεν έχει εξεταστεί για να επιβεβαιωθεί η παρουσία ηλεκτρονικού τσιπ, έτσι ώστε να ανακτηθούν τα στοιχεία του, αλλά μέσω της φιλικής συμπεριφοράς του διαπιστώνεται ότι, μάλλον, έχει μεγαλώσει σε σπίτι.

Τον σκυλάκο φιλοξενεί προσωρινά μια οικογένεια και σε περίπτωση που βρεθεί ο ιδιοκτήτης του ή εάν κάποιος εκδηλώσει ενδιαφέρον για υιοθεσία μπορεί να επικοινωνήσει με το εξής τηλέφωνο: 6988333362 κα. Λάουρα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση